71741 Vrtovi Ninjago City
Dodaj u Listu Želja

599.95KM

Spektakularni komplet igračaka s kućom ninja iz serije LEGO® NINJAGO®

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 71741 Kategorije: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Doživi sve uzbuđenje i oduševljenje iz 10 godina NINJAGO® Cityja u izvrsnom modelu s 5 spratova i vrtom. Tu je čak 19 figurica, pa se možeš opet udružiti s ninjama i njihovim suradnicima te odglumiti omiljene scene iz televizijske serije NINJAGO ili ponosno izložiti dojmljivi model. Sjajna igračka za slaganje koja će oduševiti i starije i mlađe obožavatelje NINJAGA.

  • Spektakularni model kuće ninja na tri razine u kompletu NINJAGO® Gradski vrtovi (71741) za slaganje i igru ili izlaganje kao ukras za proslavu 10. godišnjice svijeta NINJAGO.
  • Komplet igračaka s kućom sadrži nevjerojatnih 19 figurica za napredniju igru. Tu su Mladi Lloyd, Kai, Zane, Urbani Cole, Urbani Jay, Urbana Nya, Wu Legacy, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei i Tito.
  • Model ima mnogo prostorija, uključujući slastičarnu, Chenovu kuću rezanaca, kontrolnu sobu ninja i muzej, sve s dodacima i detaljima izrađenima po uzoru na bogatu povijest ninja.
  • Sve tri razine kuće mogu se podignuti za jednostavnu igru, a na stražnjoj su strani merdevine koje se mogu povlačiti gore i dolje.
  •  Komplet igračaka s ninjama od 5685 dijelova sjajan je rođendanski poklon za strastvene zaljubljenike u NINJAGO® ili LEGO® i može poslužiti kao zabavno iskustvo za povezivanje djece i roditelja.
  • Kuća za ninje visoka je više od 73 cm, duga 44 cm, a široka 33 cm. Kada je izložite, sigurno će oduševiti sve koji je vide.
  • Sadrži kolekcionarsku zlatnu figuricu Wua iz kolekcije Legacy, kojom obilježavamo 10. godišnjicu igračaka iz serije NINJAGO®.
  • LEGO® NINJAGO® sadrži nevjerojatnu kolekciju  igračaka za igru ili izlaganje, uključujući robote, zmajeve, aute i brodove.
  • LEGO® kocke već se više od šest desetljeća izrađuju od najkvalitetnijih materijala kako bi se uvijek pouzdano razdvajale. Vještine ninja nisu potrebne!
  • LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti na svijetu, pa su vaša djeca u sigurnim rukama uz komplete igračaka LEGO.

 

Ninja zona

Ovladajte vještinom Spinjitzu i branite grad.

NINJAGO® Historijski muzej

Vitrine i portreti omogućavaju vam da ponovo posjetite legende.

Prodavnica sladoleda

Opustite se uz poslasticu na “Ledenoj planeti”.

Chenova Kuća s rezancima

Pridružite se Coleu za najbolje rezance u NINJAGO®.

Skrivena iznenađenja

Istražite detalje koje cijene samo istinski NINJAGO® fanovi.

Stan NINJAGO® fana

Proslavite prošle setove i pogledajte i buduće setove.